Wow, po prostu wow.
Fora to ciekawe bestie. Mogą być bardzo przydatnymi narzędziami dla osób o wspólnych zainteresowaniach, aby dzielić się wskazówkami, sztuczkami, pomysłami, wiedzą i wglądem. I odwrotnie, są to również miejsca, w których ludzie przychodzą, aby narzekać na różne rzeczy, które sprawiają im smutek. Przeważnie to kwestia szczęścia. Ja osobiście mam 2016 Pilot, który uważam za niesamowity i sprawił mi o wiele więcej radości niż smutku. Inni mieli pewne problemy ze swoimi Pilotami i tego należy się spodziewać na prostej podstawie statystycznej, ponieważ zawsze będzie kilku z problemami i to ci właściciele wchodzą do sieci i najwięcej narzekają. W porządku, wydali DUŻO pieniędzy i oczekują, że ich nowy produkt będzie dokładnie tym, co dostali wszyscy inni, w idealnym stanie. W przypadku tych właścicieli jestem empatyczny wobec ich trudnej sytuacji, ponieważ dealerzy, z którymi mają do czynienia, wydają się nie dbać tak bardzo, jak powinni, a to zdenerwowałoby każdego.
Jednak dla tych, którzy wchodzą do sieci i narzekają na produkt, jakikolwiek produkt, ponieważ nie ma on jakiejś funkcji lub robi coś inaczej, niż się spodziewali, jest to bardziej odzwierciedleniem autora niż tematu. Jeśli kupiłeś jabłko i oczekiwałeś, że będzie smakowało jak burger, to czyja to wina, jabłka czy kupującego? Jeśli nie otworzysz wszystkich drzwi, nie wypróbujesz pojazdu, nie poczytasz trochę w Internecie i nie pokopiesz trochę opon, czy naprawdę myślisz, że pojazd jest wadliwy? Wchodzenie do sieci i głoszenie, że produkt jest "śmieciem" lub "odpadem", ponieważ nie ma funkcji, o której nikt nigdy nie powiedział, że ją ma (czytaj: otwieranie tylnej szyby), jest tak strasznie śmieszne, że mogę tylko potrząsnąć głową. Dotyczy to również tych, którzy wybierają niższe poziomy wykończenia, a następnie narzekają na brak funkcji.
Wszyscy mamy dostęp do Internetu (czytasz forum internetowe) i wszyscy mamy dostęp do tych samych broszur u dealerów i na stronach internetowych. Wszyscy porównaliśmy ceny z funkcjami i wybraliśmy poziom wykończenia, który chcieliśmy, w oparciu o nasze potrzeby w stosunku do tego, ile będą kosztować dodatkowe zabawki. Więc jeszcze raz, wybrać niższy poziom wykończenia i głosić światu, że Pilot (a nie model, który kupiłeś) ma kiepski system dźwiękowy lub słabą tkaninę w porównaniu ze skórzanym wnętrzem... Po prostu nie rozumiem tego sposobu myślenia.
Mam nadzieję, że zrobisz więcej badań przy przyszłych zakupach, w przeciwnym razie uśmiechy mogą być trudne do zdobycia w życiu. Będziesz bardziej cieszyć się swoimi jabłkami, jeśli oczekujesz, że będą smakować jak jabłka.