Być może to przegapiłem, ale czy ktoś z Black Edition dowiedział się, jak zaczernić tę odznakę? Właściwie chciałbym, żeby była szara, więc jest widoczna, ale nie chromowana!
Nie możesz, stracisz gwarancję 😁 Chociaż możesz go owinąć, tak jak niektórzy z nas zrobili.Czy ktoś usunął emblemat z grilla? Nie podoba mi się
Nie, nie stracisz.Nie możesz, stracisz gwarancję 😁 Chociaż możesz to owinąć tak jak niektórzy z nas.
„H” czy odznakę Black Edition?Czy ktoś usunął emblemat z grilla? Nie podoba mi się
Dzięki, mam nadzieję, że moja gwarancja pozostanie ważna….. 😉Litera „H” czy emblemat Black Edition?
Litera H to osłona przedniego czujnika radarowego dla systemu wspomagania kierowcy/bezpieczeństwa. Nie można jej więc usunąć bez mnóstwa kodów i błędów. Można ją zakryć, ja i inni przyciemniliśmy ją lub nałożyliśmy na nią inne formy winylu.
Emblematy Black Edition lub Trailsport są przykręcane od tyłu. Najlepiej byłoby zdjąć przedni zderzak i odkręcić go. Utrzymują go 3 śruby. Ja odciąłem swój, nie chciałem wtedy ściągać całego przedniego zderzaka.
Niedawno sprawdzałem u Travisa. Niestety, nie może zrobić tablicy "Black Edition". Próbował, a nawet ktoś wysłał mu samą tablicę, ale nie udało mu się stworzyć rozwiązania winylowego. Polecił użycie plasti dip. Czy ktoś jeszcze wpadł na jakieś rozwiązania?Ja też dostałem jeden od Travisa
Czy to do przedniego grilla? Nie mogłem znaleźć znaczka OEM "Black Edition"Zdejmij to, jak wszyscy mówią. Na Ebayu jest sprzedawca, który sprzedaje czarną wersję OEM. Łatwa robota w porównaniu do robienia tego w BMW.
Tak... unikaj jak zarazy. Kupiłem od nich coś do mojego teraz już byłego Civica z 2024 roku i to, co otrzymałem, nie jest tym, co było wymienione na ich stronie internetowej. Kontaktowałem się z nimi wielokrotnie bez odpowiedzi. W końcu musiałem otworzyć sprawę w PayPal i otrzymałem zwrot pieniędzy.Czy ktoś już korzystał z tego miejsca? To aeroflowdyanamicsoverlays.com najlepsza opcja, jaką widziałem bez użycia przyciemnianego winylu. Mają różne kolory itp..
![]()
AFD Overlays Front Emblem Badge Pre-cut Overlay compatible with 2023-2 – AeroFlowDynamics Overlays
AFD Overlays Front Emblem Badge Pre-cut Overlay compatible with 2023-2025 Honda CR-V Rev up your 2023+ Honda CR-V with our Chrome delete and badge overlay! With an array of vibrant colors to choose from, customize your ride to suit your daring personality. This small switch will make a big...aeroflowdynamicsoverlays.com
Widzę to teraz. Natknąłem się na to podczas sprawdzania filmów na YouTube. Szkoda, że to nie jest godne zaufania. Pomysł wygląda dobrzeTak... unikajcie tego jak zarazy. Kupiłem od nich coś dla mojego teraz już byłego Civica z 2024 roku, a to, co otrzymałem, nie było tym, co było wymienione na ich stronie internetowej. Kontaktowałem się z nimi wiele razy bez odpowiedzi. W końcu musiałem otworzyć sprawę w PayPal i otrzymałem zwrot pieniędzy.
Przy okazji, ta nakładka jest do CR-V... nie jestem pewien, czy przedni emblemat ma ten sam rozmiar co w Pilot.
Jak zaczerniłeś ten przedni emblemat?Mogłem to przegapić, ale czy ktoś z Black Edition wymyślił, jak zaczernić tę odznakę? Właściwie chciałbym, żeby była szara, więc widoczna, ale nie chromowana! View attachment 178243