Honda Pilot - Honda Pilot Forums banner
21 - 35 of 35 Posts
Czy ktoś usunął emblemat z grilla? Nie podoba mi się
„H” czy odznakę Black Edition?

„H” to osłona przedniego czujnika radarowego dla systemu wspomagania kierowcy/bezpieczeństwa. Nie można go więc usunąć bez mnóstwa kodów i błędów. Można go zakryć, ja i inni przyciemniliśmy go lub nałożyliśmy na niego inne formy winylu.

Odznaki Black Edition lub Trailsport są przykręcane od tyłu. Najlepiej byłoby zdjąć przedni zderzak i odkręcić go. Trzymają go tylko 3 śruby. Ja odciąłem swój, nie chciałem wtedy zdejmować całego przedniego zderzaka.

Litera „H” czy emblemat Black Edition?

Litera H to osłona przedniego czujnika radarowego dla systemu wspomagania kierowcy/bezpieczeństwa. Nie można jej więc usunąć bez mnóstwa kodów i błędów. Można ją zakryć, ja i inni przyciemniliśmy ją lub nałożyliśmy na nią inne formy winylu.

Emblematy Black Edition lub Trailsport są przykręcane od tyłu. Najlepiej byłoby zdjąć przedni zderzak i odkręcić go. Utrzymują go 3 śruby. Ja odciąłem swój, nie chciałem wtedy ściągać całego przedniego zderzaka.
Dzięki, mam nadzieję, że moja gwarancja pozostanie ważna….. 😉

Ja też dostałem jeden od Travisa
Niedawno sprawdzałem u Travisa. Niestety, nie może zrobić tablicy "Black Edition". Próbował, a nawet ktoś wysłał mu samą tablicę, ale nie udało mu się stworzyć rozwiązania winylowego. Polecił użycie plasti dip. Czy ktoś jeszcze wpadł na jakieś rozwiązania?

Zdejmij to, jak wszyscy mówią. Na Ebayu jest sprzedawca, który sprzedaje czarną wersję OEM. Łatwa robota w porównaniu do robienia tego w BMW.

Znalazłem swój za około 35 dolarów, co wciąż jest zdzierstwem, ale nie mogłem znieść tego chromowanego.

Zgadzam się, chrom nie miał sensu w czarnej edycji. Ta odznaka i chromowane, fałszywe końcówki.

Trailsport nie ma fałszywych końcówek, nie wiem, dlaczego po prostu nie użyli tego zderzaka.

Czy ktoś wcześniej korzystał z tego miejsca? To aeroflowdyanamicsoverlays.com najlepsza opcja, jaką widziałem bez użycia przyciemnianego winylu. Mają różne kolory itp..

Czy ktoś już korzystał z tego miejsca? To aeroflowdyanamicsoverlays.com najlepsza opcja, jaką widziałem bez użycia przyciemnianego winylu. Mają różne kolory itp..

Tak... unikaj jak zarazy. Kupiłem od nich coś do mojego teraz już byłego Civica z 2024 roku i to, co otrzymałem, nie jest tym, co było wymienione na ich stronie internetowej. Kontaktowałem się z nimi wielokrotnie bez odpowiedzi. W końcu musiałem otworzyć sprawę w PayPal i otrzymałem zwrot pieniędzy.

Nawiasem mówiąc, ta nakładka jest do CR-V.... nie jestem pewien, czy przedni emblemat ma ten sam rozmiar co w Pilot.

Tak... unikajcie tego jak zarazy. Kupiłem od nich coś dla mojego teraz już byłego Civica z 2024 roku, a to, co otrzymałem, nie było tym, co było wymienione na ich stronie internetowej. Kontaktowałem się z nimi wiele razy bez odpowiedzi. W końcu musiałem otworzyć sprawę w PayPal i otrzymałem zwrot pieniędzy.

Przy okazji, ta nakładka jest do CR-V... nie jestem pewien, czy przedni emblemat ma ten sam rozmiar co w Pilot.
Widzę to teraz. Natknąłem się na to podczas sprawdzania filmów na YouTube. Szkoda, że to nie jest godne zaufania. Pomysł wygląda dobrze

21 - 35 of 35 Posts