Honda Pilot - Honda Pilot Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Updated my IPhone 11 to 14.5.1 and started experiencing atypical behavior with Waze. I have had some recent episodes where, after putting in the address and hitting go, the head unit would come up with no map. The audio directions still worked, but I kind of like seeing exactly where I am, to plan ahead sometimes. Launching Waze on the IPhone and entering the address there usually solves that particular problem. I updated my IPhone over the weekend and had the opportunity to use Waze Monday. Any attempt to input an address via the head unit resulted in the app simply closing. Pretty much the same behavior if I tried to launch Waze from the IPhone. After several unplug/replug attempts, it started working again. I was wondering if anyone else has experienced wonkiness with Waze after recent updates.

Thanks,
Curt
 

·
Registered
Joined
·
129 Posts
I noticed there are no more directions on the dash when navigating with car play... just the compass:-((

Something is definitely broken.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
Yep, that happened to me too.
You have to go back on the phone and close Waze then reopen from the phone. Then the map will show up on the CarPlay.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Updated my IPhone 11 to 14.5.1 and started experiencing atypical behavior with Waze. I have had some recent episodes where, after putting in the address and hitting go, the head unit would come up with no map. The audio directions still worked, but I kind of like seeing exactly where I am, to plan ahead sometimes. Launching Waze on the IPhone and entering the address there usually solves that particular problem. I updated my IPhone over the weekend and had the opportunity to use Waze Monday. Any attempt to input an address via the head unit resulted in the app simply closing. Pretty much the same behavior if I tried to launch Waze from the IPhone. After several unplug/replug attempts, it started working again. I was wondering if anyone else has experienced wonkiness with Waze after recent updates.

Thanks,
Curt
Thanks for posting. I had the same experience. Good to know it wasn't just me.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top