Honda Pilot - Honda Pilot Forums banner

Przedłużacz pasa bezpieczeństwa

5.2K views 3 replies 2 participants last post by  nwjon06  
#1 ·
Mam kontuzję prawego barku i naprawdę trudno jest zapiąć klamrę pasa bezpieczeństwa, aż zatrzaśnie się po prawej stronie fotela kierowcy. Czy ktoś zna sprzedawcę, który ma przedłużki dodające kilka cali, które działają z naszymi Pilotami? Dzięki

#2 ·
Mam kontuzję prawego barku i naprawdę trudno jest zapiąć klamrę pasa bezpieczeństwa, aż zatrzaśnie się po prawej stronie fotela kierowcy. Czy ktoś zna sprzedawcę, który ma przedłużki dodające kilka cali, które działają z naszymi Pilotami? Dzięki
Zazwyczaj przedłużki są dostępne tylko u dealera lub producenta, ale sprawdź te linki i upewnij się, że przedłużki są testowane pod kątem zderzeń:

Honda Seat Belt Extenders | Seat Belt Extender Pros™

-lub-

Honda Pilot Seat Belt Extender (seatbeltextenderpros.com)

-lub-

-lub-

E-Mark Safety Certified Seat Belt Extender Pros Seat Belt Extender dla przednich siedzeń Hondy Odyssey 2020 (czarny, 7 cali) - Walmart.com

#4 ·
Tak... widziałem tę stronę. Nie rozumiem, dlaczego nie sprzedają tych na siedzenie kierowcy, chyba że kupisz zamiennik na śruby... ---"Przykro nam, że dla tego miejsca siedzącego nie ma przedłużacza. W przypadku przednich siedzeń spróbuj: sbepros.com/bolt---"